DetailWatch

Endnu en stor webshop skærer ned og indleder fyringsrunde

Det børsnoterede svensk e-commerce selskab Desenio, der har salg i 35 lande, sætter gang i en sparerunde, der skal skære godt 22 mio. kr. af omkostningerne bl.a. ved at nedlægge 45 stillinger. Det skyldes ”ekstraordinær markedssituation”, siger topchef.

Det børsnoterede svenske e-commerce selskab Desenio Group, der blev etableret i 2008, sætter gang i spareplan | Foto: PR/Desenio

Svenske Desenio Group, der sælger vægdekorationer online og driver plakatshoppen Poster Store, følger efter i rækken af webshops, der tager konsekvensen af en opbremsning i markedet og skærer ned. Det skriver selskabet i en meddelelse.

Selskabet vil med en spareplan, der nedlægger 45 stillinger i den svenske medarbejderstab – eller godt hver fjerde – reducerer de årlige omkostninger med godt 22 mio. kr. Ud over opsigelsesrunden vil selskabet reducere lønnen til ledelsen med 20 pct., fremgår det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Dagligvarekæde lukker fire butikker

Dagli’ Brugsen lukker fire underskudsgivende butikker fra slutningen af november og starten af december. ”Butikkerne står ikke til at redde,” siger kædedirektør.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs