Topchef forlader svensk webshop efter nedjustering

Efter meldingen om et muligt driftsunderskud i andet kvartal stopper topchef i den børsnoterede mode-webshop Nelly.com nu med ”umiddelbar virkning”, skriver mediet Ehandel.
Den svenske online modebutik Nelly.com's omsætning falder primært på grund af færre besøg på selskabets hjemmesider, har den nu tidligere topchef, Kristina Lukes, fortalt. | Foto: Screenshot/Nelly Group
Den svenske online modebutik Nelly.com's omsætning falder primært på grund af færre besøg på selskabets hjemmesider, har den nu tidligere topchef, Kristina Lukes, fortalt. | Foto: Screenshot/Nelly Group

Den børsnoterede svenske online modebutik Nelly.com har netop annonceret, at man venter et muligt underskud på driften i andet kvartal af 2022 og derfor vil indføre et ansættelsesstop og mulige besparelser. Nedjusteringen betyder nu også, at selskabets topchef Kristina Lukes stopper, skriver mediet Ehandel.

”Bestyrelsen i Nelly Group AB har i dag aftalt med adm. direktør Kristina Lukes, at hun fratræder sin stilling i virksomheden med umiddelbar virkning,” skriver selskabet i en meddelelse.

Indtil videre overtager Helena Karlinder-Östlundh, der er selskabets nuværende chief people, communications & sustainability officer, posten som fungerende adm. direktør. Nelly-gruppen går med det samme i gang med at finde Kristina Lukes’ permanente afløser, lyder det.

”Bestyrelsen vil gerne udtrykke sin varme tak til Kristina Lukes for hendes indsats og den tid, hun har brugt på at arbejde for virksomheden,” siger bestyrelsesformand Mathias Pedersen i meddelelsen.

Nellys omsætning falder primært på grund af færre besøg på selskabets hjemmesider, lød det fra Kristina Lukes inden hendes afgang.

Børsnoteret webshop venter millionfald: ”E-handel har udviklet sig svagt i løbet af foråret”

Boozt varsler fyringer efter nedjustering: ”Vi tror, der er stormflod på vej”

Boozt nedjusterer efter opbremsning hos forbrugerne

”Voldsom cocktail” af genåbning og krig presser netbutikkerne

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også