DetailWatch

Sport 24 vil udvide butiksnettet og åbne i nyt land efter rekordår

Den danskejede sportskæde vil modernisere flagskibsbutikkerne i shoppingcentrene og intensivere sin tilstedeværelse med seks nye adresser i aflastningsområder over de næste par år. Ambitionen er ligeledes at gøre entré i et nyt land i 2022.

Sport 24 er ejet Henrik Bruun Jensen (t.v.), der ejer 83 pct., og Klaus Midtgaard Sørensen, der ejer 17 pct. Lars Elsborg (t.h.) er adm. direktør. | Foto: Foto: Joachim Ladefoged

Sport 24 har for alvor fået luft under vingerne i de seneste år, hvor overskuddet er mere end tredoblet til 69,2 mio. kr. i 2021. Samtidig løfter Danmarks største sportskæde målt på omsætningen så lidt af sløret for planen for en fremtidig vækst.

Den tæller blandt andet en udvidelse af butiksnettet i Danmark med nyetableringer i særligt boxområderne og i de vigtigste danske shoppingcentre, hvor Sport 24 lige nu driver 15 af sine største butikker i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs