Stark opkøber familieejet rør-virksomhed

Stark styrker sit fodfæste inden for specialistområdet vand og afløb med et opkøb af Arnum Rør, der fortsætter i Stark-kæden under samme navn.
Arnum Rør har specialiseret sig i vand og afløb. Virksomheden fortsætter under samme navn og med samme ledelse – nu under Stark-kæden. | Foto: Pr
Arnum Rør har specialiseret sig i vand og afløb. Virksomheden fortsætter under samme navn og med samme ledelse – nu under Stark-kæden. | Foto: Pr

Den danske byggemarkedkæde Stark fortsætter sin opkøbsjagt med nyerhvervelsen Arnum Rør, der specialiserer sig i vand og afløb.

Opkøbet sker blot få uger efter, at Stark også opkøbte det familieejede tyske selskab Konz, der består af syv forretninger i Stuttgart og Dresden og årligt har en omsætning på mere end 800 mio. kr.

Arnum Rør er ligeledes en familieejet virksomhed, der med udgangspunkt i Gram har etableret sig som en stærk regional specialistforretning i det sydlige Danmark.

Opkøbet glæder Søren P. Olesen, adm. direktør for Stark Group.

”Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i den sydlige del af Danmark og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af Stark-familien, hvor Arnum Rør udbygger vores specialistviden inden for vand og afløb,” siger han i en pressemeddelelse.

Virksomheden kom ud af det skæve regnskabsår 2020/21 med en bruttofortjeneste på 6 mio. kr. og et overskud på 2 mio. kr., mens egenkapitalen lød på 5,6 mio. kr.

Arnum Rør fortsætter som en specialistforretning som en del af Stark-kæden under samme navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

Parterne ønsker ikke at oplyse de økonomiske eller juridiske detaljer i forbindelse med opkøbet.

Stark laver nyt opkøb i Tyskland

Stark bliver partner på Folkemødet

Nordsjællandsk trælastkæde lander næstbedste resultat nogensinde

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også