DetailWatch

Stark opkøber familieejet rør-virksomhed

Stark styrker sit fodfæste inden for specialistområdet vand og afløb med et opkøb af Arnum Rør, der fortsætter i Stark-kæden under samme navn.

Arnum Rør har specialiseret sig i vand og afløb. Virksomheden fortsætter under samme navn og med samme ledelse – nu under Stark-kæden. | Foto: Pr

Den danske byggemarkedkæde Stark fortsætter sin opkøbsjagt med nyerhvervelsen Arnum Rør, der specialiserer sig i vand og afløb.

Opkøbet sker blot få uger efter, at Stark også opkøbte det familieejede tyske selskab Konz, der består af syv forretninger i Stuttgart og Dresden og årligt har en omsætning på mere end 800 mio. kr.

Arnum Rør er ligeledes en familieejet virksomhed, der med udgangspunkt i Gram har etableret sig som en stærk regional specialistforretning i det sydlige Danmark.

Opkøbet glæder Søren P. Olesen, adm. direktør for Stark Group.

”Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i den sydlige del af Danmark og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af Stark-familien, hvor Arnum Rør udbygger vores specialistviden inden for vand og afløb,” siger han i en pressemeddelelse.

Virksomheden kom ud af det skæve regnskabsår 2020/21 med en bruttofortjeneste på 6 mio. kr. og et overskud på 2 mio. kr., mens egenkapitalen lød på 5,6 mio. kr.

Arnum Rør fortsætter som en specialistforretning som en del af Stark-kæden under samme navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

Parterne ønsker ikke at oplyse de økonomiske eller juridiske detaljer i forbindelse med opkøbet.

Stark laver nyt opkøb i Tyskland

Stark bliver partner på Folkemødet

Nordsjællandsk trælastkæde lander næstbedste resultat nogensinde

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs