DetailWatch

Stigende omkostninger sætter prisstigninger i spil hos måltidskasseselskaber

Prisstigninger på råvarer, fragt og emballage øger omkostningerne for flere måltidskasseselskaber og sætter prisstigninger over for kunderne i spil. Udskiftning af emballage er blandt modtrækkene i et af selskaberne.

Simple Feast, der er specialiseret i grønne måltidskasser, har oplevet en prisstigning på 25 pct. på papemballage, oplyser selskabet, der vil udfase engangsemballage. | Foto: PR / Simple Feast

De seneste måneders prishop på råvarer og fødevarer tvinger flere måltidskasseselskaber til at stille skarpt på omkostningerne.

Udviklingen var med til at sende den store svenske koncern LMK, der står bag måltidskassekonceptet Retnemt i Danmark, i millionminus i første kvartal. Kombinationen af lavere omsætning og stigende udgifter resulterede i et underskud i kvartalet på 18,9 mio. svenske kr. (cirka 13,5 mio. danske kr.) mod et overskud i samme kvartal i 2020 på 6,4 mio. svenske kr. (cirka 4,5 mio. kr.).

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs