DetailWatch

Kendt ægtepar scorer millioner på smykkedesign og klassiske biler

Christina og Claus Hembo øger for fjerde år i streg bundlinjen og lander et stabilt overskud på 7 mio. kr. på sine vidtforgrenede erhvervsaktiviteter.

50-årige Claus Hembo har været ved sin kones side under hele vækstrejsen siden starten af 00'erne. I dag har parrets selskaber stadig stor succes fra basen i Herning. | Foto: Anthon Unger

Den kendte smykkedesigner Christina Hembo og hendes mand Claus Hembo fortsætter med at lave millioner på blandt andet salg af smykker og klassiske biler.

For fjerde år i træk steg overskuddet på bundlinjen i selskabet Christina Hembo ApS, som Claus Hembo er adm. direktør for, og resultatet lyder således på 7,1 mio. kr. i 2021 mod 6,8 mio. kr. i 2020. Det viser et nyligt offentliggjort årsregnskab.

Samtidig vokser egenkapitalen til 62,1 mio. kr. Det er 7 mio. kr. mere end i 2020.

Christina Hembo ApS har i de senere år ændret karakter fra et klassisk holdingselskab til nu også at være et selskab med egne væsentlige driftsaktiviteter. Blandt andet har selskabet ejerskab af kapitalandele i datterselskaber og køber og sælger klassiske biler.

”Alle selskaber og aktiviteter i porteføljen har trods vanskelige markedsvilkår i 2021 klaret sig tilfredsstillende, og det samlede resultatet er tilfredsstillende,” skriver ledelsen kortfattet i sin beretning i forbindelse med regnskabet.

Kendt fra tv

Christina Hembo ApS ejer blandt andet omkring 70 pct. af smykkeselskabet Christina Design London ApS, som blev grundlagt i 2002 af Claus og Christina Hembo, samt 100 pct. af selskabet Christina Properties, der udlejer investeringsejendomme, deriblandt kontor- og boligejendomme.

Skulpturen ved siden af Claus Hembo er lavet af Prins Henrik. Hans kone Christina Hembo var den første private køber af kunst fremstillet af Prins Henrik. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH
Skulpturen ved siden af Claus Hembo er lavet af Prins Henrik. Hans kone Christina Hembo var den første private køber af kunst fremstillet af Prins Henrik. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

I dag har Claus og Christina Hembos selskaber alle hjemme i Herning. Ingen af datterselskaberne er endnu kommet med årsregnskab for 2021.

Trods de vidt forgrenende erhvervsaktiviteter vil de fleste formentlig kende Christina Hembo for smykkedelen af virksomheden, hvor hun har vundet en række titler for sit arbejde i virksomheden. Derudover har hun medvirket i en række tv-programmer som TV3’s ”Masterchef” og ”Til middag hos”, DR’s ”Kender du typen?” samt TV 2’s ”Liebhaverne.”

Lars Larsen Group køber ejere helt ud af succesfuld sengewebshop

Ambitiøs online møbelbutik er gået konkurs og overdrages til en ”større spiller”

Shaping New Tomorrow lægger an til skandinavisk offensiv med ny base

’Løvens Hule’-skobrand havde lille underskud i første år

Mere fra DetailWatch

Brancheorganisation indbringer Wolt for konkurrencestyrelsen

Danmarks Restauranter og Caféer har bedt Konkurrencestyrelsen om at kigge Wolts kontrakter med restauranter efter i sømmene, fordi Wolt ifølge brancheforeningen sælger produkterne billigere online, end restauranterne kan i fysiske butikker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs