Tidligere Matas-vicedirektør skifter til kosmetikkæde

Den tidligere vicedirektør i Matas og direktør i Hunkemøller, Søren Thomsen, bliver ny regional manager for kosmetikkæden Cerix.

Kosmetikkæden Cerix opruster i ledelsen med en ny regional manager i Søren Thomsen, der tidligere har været en del af store butikskæder i både Matas og Hunkemøller.

Søren Thomsens ansvar bliver drift og vækst i alle kædens otte klinikker. Foruden klinikker har Cerix også et privathospital til æstetisk plastikkirurgi og et uddannelsesinstitut for kosmetiske sygeplejersker.

Valget er faldet på Søren Thomsen, fordi han netop har erfaring med at stå for udviklingen af større kæder. I Matas var han ansvarlig for netop udviklingen af 275 Matas-butikker og kædens 2.500 medarbejdere, mens han som direktør i Hunkemøller var med til at udvikle butikskoncepter, stod bag åbningen af 80 butikker i hele Norden, og etablere undertøjsforretningen.

”Vi er ved at gøre klar til yderligere ekspansion, og ligesom kosmetiske behandlinger altid kræver høj lægelig faglighed, så har vi i ledelsen stort fokus på at sammensætte det rette hold med de rette kompetencer til at løfte Cerix til næste niveau af vores vækststrategi,” siger Kjenneth LeClaire, direktør og medejer i Cerix, i en pressemeddelelse.

Cerix har i dag klinikker i København, Hellerup, Aalborg, Esbjerg, Aarhus, Frederiksberg, Odense og Vedbæk. Privathospitalet ligger i Hellerup.

Dansk firma med vegansk hårpleje fordobler næsten overskuddet

Farvel til kassekøen: Matas ruller ny mobil betalingsløsning ud i butikkerne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også