Konkursramt tøjkæde genopstår med ny ejer

Brdr. Simonsens 14 butikker genåbner, efter erhvervsmanden Steen Wøhlk, der ejer Sportsfield-koncernen, har opkøbt kæden efter konkursen i marts.
Brdr. Simonsen måtte se sin virksomhed gå konkurs efter en hård periode under coronanedlukningerne i 2020 og 2021, der slog bunden ud af virksomheden. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Brdr. Simonsen måtte se sin virksomhed gå konkurs efter en hård periode under coronanedlukningerne i 2020 og 2021, der slog bunden ud af virksomheden. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Den landsdækkende tøjvirksomhed Brdr. Simonsen genopstår og videreføres i et nyt selskab ved navn Brdr. Simonsen af 2022 ApS.

Det sker, efter den midtjyske erhvervsprofil Steen Wøhlk, der bl.a. står bag ejer koncernen Sportsfield International har opkøbt aktiviteterne i det konkursramte selskab med 14 butikker.

DetailWatch kunne i starten af marts berette, at Brdr. Simonsen var gået konkurs efter et hårdt 2020, hvor egenkapitalen gik i minus som følge af et underskud på 260.000 kr. Selskabet har ikke aflagt regnskab for 2021.

Kort tid efter fortalte sagens kurator Kristian Gustav Andersson til DetailWatch, at konkursen skyldtes længere tids likviditetsudfordringer, og at selskabet var blevet insolvent. Men han tilføjede, at de to tvillinger Anders og Christian Simonsen var interesseret i, at aktiviteten skulle drives videre i andet regi.

Genåbner med ”et brag”

Steen Wøhlk har i en årrække opbygget en portefølje af brands indenfor beklædning til industri, sport og mode og står bag selskaberne Rebel Company, Pro-Dress og Rocks. Den nye ejer glæder sig over opkøbet.

”Jeg er sikker på, at vi sammen kommer til at skabe nogle nye, spændende rammer og synergieffekter, idet vi allerede har en veldreven virksomhed. Det kommer afgjort til at gavne Brdr. Simonsens mange trofaste kunder,” siger den nye ejer Steen Wøhlk i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at den nye del af hans forretninger vil genåbne med ”et brag og et væld af stærke tilbud.”

Det fremgår ikke, hvorvidt alle butikkerne genåbner. DetailWatch forsøger at få en uddybende kommentar fra Steen Wøhlk

Tøjfirma gik konkurs – nu håber ejerne at fortsætte i nyt regi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også