Amazons britiske afdeling dropper engangsplastikposer

Den amerikanske e-commerce-gigant Amazon har annonceret, at dens engelske afdeling nu udfaser brugen af engangsplastikposer i distributionen.
Foto: Arun Sankar
Foto: Arun Sankar

Bæredygtighedsdagsordenen fylder mere og mere hos virksomhederne, og nu tager Amazons afdeling i Storbritannien et skridt for at blive mere bæredygtige.

Amazon har nemlig annonceret, at e-commerce-kæmpen ikke længere vil pakke sine produkter i engangsplastikposer til forsendelse. Det skriver mediet Ecommerce News.

I stedet har Amazon byttet plastik ud med genanvendelige papirsposer og papkuverter for ordrer sendt fra selskabets egne leveringscentre.

”Vi har foretaget ændringer i vores forsyningsnetværk, der gør os i stand til at fjerne engangsplastikposer i Storbritannien,” siger John Boumphrey, landechef for Amazon i Storbritannien og tilføjer, at Amazon i fremtiden i højere grad vil sende produkter i original emballage med kun tilføjet adresselabel.

Den populære markedsplads har en stor tilstedeværelse i Storbritannien og underskrev i 2021 18 lejeaftaler for nye varehuse. Men samtidig har selskabet også mødt kritik for at producere et højt niveau af emballageaffald.

Kinesisk modegigant gør for alvor sit indtog på det danske marked

Online salg udgør 13 pct. af danske detailfirmaers omsætning

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også