Coop fortsætter udrulning af nye discountbutikker

Yderligere fire af i alt 120 nye discountbutikker i Coop 365discount-konceptet, der skal åbne i år, er skudt op i København og Jylland.
Antallet af Coop 365discount.-butikker nærmer sig 100 ifølge kædens hjemmeside. 15 er i Storkøbenhavn, mens resten er ligeligt fordelt i Jylland og på Fyn, Sjælland og øerne | Foto: PR / Coop
Antallet af Coop 365discount.-butikker nærmer sig 100 ifølge kædens hjemmeside. 15 er i Storkøbenhavn, mens resten er ligeligt fordelt i Jylland og på Fyn, Sjælland og øerne | Foto: PR / Coop

Indfasningen af Coops nye flagskip på discountmarkedet, Coop 365discount-kæden, fortsætter med åbningen 1. april af fire nye butikker i Jylland og København. Det skriver Dagligvarehandlen.

I alt vil Coop åbne 120 nye discountbutikker i år.

”Vi sænker priserne med 20-25 pct., så de matcher Netto og Rema 1000 én-til-én på pris. Vi øger sortimentet med godt 700 varenumre og udvider åbningstiderne fra 7-21 alle ugens dage,” siger uddeler Niclas M. Sørensen, der er uddeler i Skærbæk, hvor det er en tidligere Dagli’Brugsen, der konverteres.

Coop meldte i begyndelsen af året ud, at dagligvarekoncernen vil investere over 200 mio. kr. i år i den nye Coop 365discount-kæde, der i 2025 skal bestå af 300-400 butikker. De fleste vil være konverterede Fakta-butikker. Fakta-kæden skal dog fortsat bestå.

Udrulningen sker i forlængelse af, at konceptet er blevet testet i 70 butikker.

”Testen er forbi for Coop 365discount, og nu går det for alvor i luften. Konceptet er bestået, og kunderne har kvitteret med deres pengepunge, så nu handler det om at komme ud over rampen til endnu flere danskere. Vi vil dog fortsat konstant raffinere konceptet,” sagde topchef i Coop, Kræn Østergård Nielsen, til Børsen i januar.

Rema 1000 finder ny logistikdirektør

Coop-selskab vinder aftale med stor rumænsk supermarkedskæde

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også