Fitnessforretning er gået konkurs

Det har ikke været muligt at tilbagebetale de coronalån, som selskabet bag Bodyman optog under pandemien, skriver Finans.
Selskabet bag Bodyman, der sælger fitnessudstyr og kosttilskud, er gået konkurs. | Foto: Bodyman/skærmbillede
Selskabet bag Bodyman, der sælger fitnessudstyr og kosttilskud, er gået konkurs. | Foto: Bodyman/skærmbillede

Selskabet bag fitnessforretningen Bodyman er gået konkurs, skriver Finans.

Bodyman, der sælger fitnessudstyr og kosttilskud, har kæmpet med at tilbagebetale sine coronalån, og selvom selskabet har forsøgt at ”skære ind til benet” ved at spare og lukke butikker, har der ikke været likviditet til at afdrage gælden. 

Thomas Fuglsang Pedersen, der er adm. direktør i og medejer, understreger, at han selv kommer til at ”tabe et større beløb på konkursen”, men fortæller også, at han sammen med en investor vil forsøge at købe aktiviteter ud af konkursboet.

”Mange vil nok se skævt til, hvis jeg ender med at overtage noget, som jeg selv har drevet til en konkurs. Faktum er bare, at mange ansatte på den måde kan beholde deres job. Jeg har også brugt så mange vågne timer på at bygge den her virksomhed op, og jeg vil gøre så meget for at redde det,” siger Thomas Fuglsang Pedersen.

Bodyman, der i seneste regnskabsår havde 18 medarbejdere, har tidligere haft butikker i Aarhus, Aalborg og Randers, men de to sidstnævnte blev lukket ned før konkursen. Butikken i Aarhus bliver drevet af et selvstændigt datterselskab, skriver Finans. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også