DetailWatch

Nyt detailområde på 5500 kvm ser dagens lys på Djursland

Den aarhusianske projektudvikler Innovater skal bygge nyt handelsområde i Grenaa, som skal huse seks af landets største detailkæder. Byggetilladelsen er ”forhåbentlig lige om hjørnet,” lyder det.

Hesselvang-området i Grenaa hvor byens primære indfaldsvej Århusvej ses til venstre i billedet. | Foto: PR / Innovater

Lige ud til Århusvej, som er østjyske Grenaas største indfaldsvej, vil blandt andet Elgiganten, Maxizoo, HTH og T. Hansen opføre butikker.

Det oplyser projektudvikleren Innovater, som udvikler de nye ejendomme, i en pressemeddelelse, der ikke røber den samlede projektsum.

”En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Innovater som bygherre er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kommer til at nyde godt af et varehus af høj standard,” udtaler Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

Ifølge meddelelsen er byggetilladelsen ”forhåbentlig lige om hjørnet,” og man forventer byggestart efter sommerferien i år og derefter et velkommen til kunderne i slutningen af 2023.

Handelsområdet kommer til at fylde 5500 kvm, hvoraf Elgiganten optager de 2000 kvm. Det er rådgivningsvirksomheden Libak Retail, som har været med til at få lejeaftalerne på plads.

”Det har været en særdeles positiv proces, hvor både Norddjurs Kommune og butikskæderne har haft ja-hatten på. Libak Retail har gjort et stort stykke arbejde med at få lejerne på plads til første etape, som består af seks nye butikker. Vi har stadig et lille restareal i området, som vi nu går i gang med at få udviklet,” lyder det fra udviklingschefen i Innovater, Andreas Bagunck.

De sidste to butikker ønsker ikke at offentliggøre deres navne endnu.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch.)

Odense skrotter shoppingcenter i milliardklassen – satser på boliger i stedet

”Tarvelig” ende af Strøget siger stop: Vil bruge millioner på lys, grønt, fliser og bænke

Mere fra DetailWatch

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs