Bauhaus-direktør: "Umiddelbart ser jeg ikke at der er plads til 25 nye byggecentre"

Svenske Byggmax kommer til Danmark, men det bekymrer umiddelbart ikke de danske byggemarkedskæder, skriver Retailnews.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Svenske Byggmax’ indtog i Danmark får ikke de danske byggemarkeder til at ryste i bukserne over den kommende konkurrence, skriver Retailnews.

Byggmax har meddelt, at man vil åbne 25 butikker i Danmark, og selvom det naturligt vil påvirke konkurrencesituationen, bekymrer det ikke synderligt hos Bygma, Jem&Fix og Bauhaus – tværtimod peger de på, at den svenske konkurrent formentlig vil blive udfordret herhjemme.

”Markedet er godt dækket ind, så umiddelbart ser jeg ikke, at der er plads til 25 nye byggecentre, men omvendt er vi ikke en branche, der er i knæ, og de fleste formår at tjene penge, så måske de alligevel kan finde sig en plads,” siger Mads Jørgensen, direktør i Bauhaus, til Retailnews.

Han peger desuden på, at Byggmax primært slår sig som som et discount-byggemarked og derfor ikke er i direkte konkurrence med Bauhaus.

Ny stor byggemarkedskæde indleder dansk offensiv – vil åbne 25 butikker

Svenske Byggmax køber dansk e-handelsselskab

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også