Dick's Sporting Goods leverer opløftende regnskab og prognose

Den amerikanske koncern bag mere end 850 butikker ligger til en kursstigning efter forbedret salg og indtjening i fjerde kvartal.
Amerikanske Dick's Sporting Goods har haft et bedre fjerde kvartal end ventet | Foto: Eric Kayne/AP/Ritzau Scanpix
Amerikanske Dick's Sporting Goods har haft et bedre fjerde kvartal end ventet | Foto: Eric Kayne/AP/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Dick's Sporting Goods ligger til at åbne med en stigning på 4,5 pct. til 104 dollar, efter at sportsudstyrsforhandleren har leveret et bedre end ventet salg og indtjening i det forskudte fjerde kvartal og en bedre end ventet indtjeningsprognose.

Koncernen, som driver omkring 861 butikker med sportstøj og -udstyr, havde i det forskudte fjerde kvartal en vækst i salget på 7,3 pct. til 3,35 mia. dollar, mens analytikere adspurgt af Bloomberg News ventede 3,31 mia. dollar.

Den sammenlignelige salgsvækst blev på 5,9 pct. i kvartalet, mens analytikerne havde sat næsen op efter 4,4 pct.

Den justerede indtjening per aktie steg i fjerde kvartal til 3,64 dollar fra 2,43 dollar sammenlignet med analytikerkonsensus på 3,55 dollar.

I det nye regnskabsår ventes den sammenlignelige salgsvækst at lande i intervallet minus 4 til 0 pct. Her ventede analytikerne 3,3 pct.

Det justerede overskud per aktie ventes i indeværende regnskabsår at lande i intervallet 11,70-13,10 dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en overskud på 11,37 dollar per aktie, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også