DetailWatch

Dick's Sporting Goods leverer opløftende regnskab og prognose

Den amerikanske koncern bag mere end 850 butikker ligger til en kursstigning efter forbedret salg og indtjening i fjerde kvartal.

Amerikanske Dick's Sporting Goods har haft et bedre fjerde kvartal end ventet | Foto: Eric Kayne/AP/Ritzau Scanpix

Dick's Sporting Goods ligger til at åbne med en stigning på 4,5 pct. til 104 dollar, efter at sportsudstyrsforhandleren har leveret et bedre end ventet salg og indtjening i det forskudte fjerde kvartal og en bedre end ventet indtjeningsprognose.

Koncernen, som driver omkring 861 butikker med sportstøj og -udstyr, havde i det forskudte fjerde kvartal en vækst i salget på 7,3 pct. til 3,35 mia. dollar, mens analytikere adspurgt af Bloomberg News ventede 3,31 mia. dollar.

Den sammenlignelige salgsvækst blev på 5,9 pct. i kvartalet, mens analytikerne havde sat næsen op efter 4,4 pct.

Den justerede indtjening per aktie steg i fjerde kvartal til 3,64 dollar fra 2,43 dollar sammenlignet med analytikerkonsensus på 3,55 dollar.

I det nye regnskabsår ventes den sammenlignelige salgsvækst at lande i intervallet minus 4 til 0 pct. Her ventede analytikerne 3,3 pct.

Det justerede overskud per aktie ventes i indeværende regnskabsår at lande i intervallet 11,70-13,10 dollar. På forhånd var der blandt analytikerne ventet en overskud på 11,37 dollar per aktie, ifølge et estimat fra Bloomberg News.

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede