Dansk cykelbrand opgiver at stoppe salg i russisk webshop

”Vi kan ikke gøre noget,” siger direktør og medstifter af Pas Normal Studios, der forgæves har forsøgt at få stoppet salget af brandets produkter i Rusland.
Pas Normal Studios er stiftet i 2014 af Peter Lange og designeren Karl-Oskar Olsen og har de seneste to år haft et overskud på over 25 mio. kr.
Pas Normal Studios er stiftet i 2014 af Peter Lange og designeren Karl-Oskar Olsen og har de seneste to år haft et overskud på over 25 mio. kr.

Trods gentagne forsøg på at lukke ned for salget er det fortsat muligt at købe produkter fra det danske cykelbrand Pas Normal Studios i det russiske modehus Peaks webshop, skriver Berlingske.

Ifølge direktør og medstifter Peter Madsen Lange har cykelbrandet, hvis ejerkreds tæller erhvervsprofiler som den tidligere Ørsted-topchef Henrik Poulsen, nu opgivet at få sat en stopper for salget.

”Vi kan ikke gøre noget, og vi har bedt om at få det fjernet,” siger Peter Madsen Lange til Berlingske.

Pas Normal Studios designer og sælger cykeltøj og leverede før den russiske invasion af Ukraine for to år siden også til russiske Peak. Efter Ruslands invasion stoppede selskabet imidlertid leverancen og har siden bedt om at få de leverede produkter retur. Men det er altså ikke lykkedes, forklarer direktøren. 

Ifølge Peter Lange Madsen holder selskabet øje med, om salget til nogle af Ruslands nabolande stiger for at sikre sig, at brandets produkter ikke ad omveje finder vej til det russiske marked.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også