Flere detailprofiler rammer årlig dansk Talent 100-liste

Direktør for modeugen CIFF og stifterne af en designvirksomhed og onlineblomsterhandel er nogle af de talenter, der i år har fundet vej til Berlingskes screening af erhvervslivets unge talenter. 
Sofie Dolva (tv) er direktør for modemegssen CIFF, der sidste år slog kræfterne sammen med konkurrenten Revolver, grundlagt af Christian Maibom, (th).. | Foto: Frederikke Nørgård
Sofie Dolva (tv) er direktør for modemegssen CIFF, der sidste år slog kræfterne sammen med konkurrenten Revolver, grundlagt af Christian Maibom, (th).. | Foto: Frederikke Nørgård

For 20. gang har Berlingske taget pulsen på talentmassen i dansk erhvervsliv og udpeget 100 af de største talenter under 36 år bl.a. på baggrund af indstillinger fra virksomhederne, de er ansat i. 

Flere detailnavne er blandt de udvalgte på årets Talent 100-liste, som blev offentliggjort tidligere denne uge, herunder direktør for Copenhagen International Fashion Fair, CIFF, Anna Sofie Dolva, der sidste år fusionerede med den tidligere konkurrent Revolver..

”Trods mere end 18 års intens konkurrence mellem de to messer, har Anna Sofie Dolva formået at forene de to kulturer og organisationer på kun fire måneder,” begrunder Kevin Helsinghof, kommerciel chef i Bella Center, der står bag CIFF, indstillilngen.

De øvrige talenter på listen med gang i detailbranchen tæller desuden den 24-årige iværksætter Jonas Kjemtrup, der stiftede designvirksomheden Mutebox i 2019, strategichef i Joe & The Juice, Søren Grundtvig Skaarup, 26, direktør og stifter af GladTeknik, Mathias Emil Nielsen, stifter af onlineblomsterhandlen Flowering, Artin Hodanloo, 23, brandingansvarlig Carl-Emil Jensen fra To Good To Go og marketingchef Sebastian Holm Lillelund fra Power.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også