Ditur åbner første butik i udlandet

Butiksåbningen kommer få måneder efter, at urvirksomheden lancerede webshops i Polen og Frankrig.
Kasper og Mikkel Dissing står i spidsen for Ditur, som de selv stiftede i 2014. | Foto: Ditur/Pr
Kasper og Mikkel Dissing står i spidsen for Ditur, som de selv stiftede i 2014. | Foto: Ditur/Pr

Den danske urvirksomhed Ditur med tvillingerne Kasper og Mikkel Dissing åbner for første gang en butik i udlandet.

I forbindelse med årsskiftet har urvirksomheden, der startede online, åbnet en butik i det svenske storcenter Emporia, der ligger i Malmø og er blandt de største i Skandinavien.

“Vi ser en stor værdi i at have en fysisk butik, hvor varerne kan mærkes mellem hænderne, og det er også derfor, vi nu åbner i Malmø. De fysiske butikker giver os en nødvendig tilstedeværelse i et marked, og så fungerer de som et udstillingsvindue og et servicecenter for vores onlineforretning,” siger medstifter og direktør Kasper Dissing i en pressemeddelelse.

Placeringen i Emporia har Ditur fundet interessant, fordi den både rækker ud til svenske kunder samt kunder i københavnsområdet. 

“Emporia er spændende, fordi det logistisk er tæt på Danmark, men samtidig repræsenterer et af de største indkøbscentre i Sverige. Oplandet er stort og inkluderer også vores kunder i Storkøbenhavn.”

Vil åbne flere butikker

Butikken åbnede reelt set allerede den 29. december, men fra fredag og over weekenden kører Ditur den helt store åbningsweekend med køtilbud og minimum 15 pct. på alle varer.

Den nye svenske butik er Diturs tredje butik. De to øvrige ligger i hovedkvarteret i Hasselager lidt udenfor Aarhus samt i centrum af Aarhus. Kasper Dissing lover allerede nu, at flere butikker er på vej.

“Vi tror helt sikkert på omnichannel og fysiske butikker som en del af vores strategi.”

I november lancerede Ditur også webshops i Frankrig og Polen, så urvirksomheden nu er online i syv forskellige markeder. Foruden de to nye lande tæller listen også Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

Bag Ditur står tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing, der stiftede urvirksomheden i 2014. I ejerkredsen sidder prominente skikkelser som serieinvestorerne Jacob Risgaard, Jesper Buch og Bestseller-ejer og -direktør Anders Holch Povlsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også