Billig-arbejdstøj henter detailprofil til bestyrelsen

Ivan Jæger Christiansen, der sidste år overtog direktørposten i Runningxpert Group, ser frem til at bringe sine kompetencer til bordet i den vestjyske vækstvirksomhed.
Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør i Runningxpert Group, er blevet en del af bestyrelsen hos Workwear Group – bedre kendt som Billig-arbejdstøj. | Foto: Tobias Nicolai/runningxpert Group/pr
Ivan Jæger Christiansen, adm. direktør i Runningxpert Group, er blevet en del af bestyrelsen hos Workwear Group – bedre kendt som Billig-arbejdstøj. | Foto: Tobias Nicolai/runningxpert Group/pr

Webshoppen Billig-arbejdstøj, der hører under Workwear Group og sælger arbejdstøj i flere lande, er blevet et bestyrelsesmedlem rigere.

Det sker, efter Ivan Jæger Christiansen, som er direktør i den danske sportswebshop Runningxpert Group, der på dansk grund går under navnet Løbeshop.dk, er trådt ind i bestyrelsen. Det viser oplysninger fra det centrale virksomhedsregister, og samtidig annoncerer han selv entreen på Linkedin.

I opslaget skriver han, at han ser frem til at bringe sine kompetencer til bordet og samarbejde med hele holdet bag Billig-arbejdstøj, der holder til i Spjald i Vestjylland.

”Virksomheden er en imponerende vestjysk succeshistorie, der viser, hvor langt man kan nå med gode menneskelige værdier, godt købmandskab og sund fornuft,” skriver Ivan Jæger Christiansen i sit opslag.

Ivan Jæger Christiansen har siden september 2022 været direktør i Runningxpert Group, hvor han tog over fra virksomhedens stifter Jonas Mørkøre Andersen. CV’et tæller foruden den nuværende direktørrolle bl.a. også en bestyrelsespost i Dansk Erhverv Digital Handel fra 2019 til 2021 samt direktørposten i Proshop, som han havde fra 2017 til 2021.

Rokade i ledelsestoppen

Billig-arbejdstøj er siden etableringen i 2010 vokset støt, hvilket har ført til et større salg i udlandet.

Webshoppen foretog for nylig en markant ledelsesrokade, hvor stifter og ejer Tommy Søndergaard gav direktøransvaret videre til bestyrelsesformanden gennem halvandet år, Anders Hedeholm Lindhardsen.

”Der er sket meget siden jeg stiftede Billig-arbejdstøj.dk for 13 år siden. Det har været en fantastisk rejse! Endnu mere fantastisk er, at Anders nu kan styrke vores stærke ledergruppe i at tage virksomheden til next level,” skrev Tommy Søndergaard i forbindelse med ændringerne i virksomheden.

Billig-arbejdstøj er som nævnt en del af Workwear Group, som også driver de to webshops Pro-dress.com og Imagekompagniet.dk. I dag har virksomheden mere end 100 ansatte og sælger arbejdstøj til både private og erhvervskunder.

Billig-arbejdstøj havde i 2022 en trecifret millionomsætning og salg i både Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Skriv til redaktion@detailwatch.dk, hvis du har nyt om jobskift og forfremmelser i detailbranchen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også