Analytiker kalder Boozt-regnskab overbevisende

Niklas Ekman fra den svenske investeringsbank Carnegie er imponeret over den svenske onlineplatforms tredje kvartal.
Boozt har i forbindelse med regnskabet hævet forventningerne til den justerede driftsindtjening til 350-390 mio. svenske kr. fra 300-350 mio. svenske kr. | Foto: Boozt/pr
Boozt har i forbindelse med regnskabet hævet forventningerne til den justerede driftsindtjening til 350-390 mio. svenske kr. fra 300-350 mio. svenske kr. | Foto: Boozt/pr
af marketwire

Boozt har leveret et overbevisende regnskab med en justeret driftsindtjening, der er landet 98 pct. over forventningerne i markedet.

Det vurderer Carnegies analytiker Niklas Ekman ifølge Bloomberg News.

Onlineselskabets aktie stiger 17,3 pct. til 60 kr.

Selskabets justerede driftsindtjening blev mere end fordoblet i tredje kvartal til 67,2 mio. svenske kr. fra 25,5 mio. svenske kr.

Til gengæld er den frie pengestrøm negativ med 86,9 mio. svenske kr. mod positiv med 90,1 mio. svenske kr. i samme kvartal sidste år, hvilket også er et af de svage punkter i regnskabet ifølge DNB’s analytiker Simen Aas.

Boozt har i forbindelse med regnskabet hævet forventningerne til den justerede driftsindtjening til 350-390 mio. svenske kr. fra 300-350 mio. svenske kr.

På den baggrund venter Carnegies analytiker, at indtjeningsestimaterne skal løftes med 11-17 pct. og DNB’s analytiker, at de skal hæves med 15-20 pct.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også