Lingerikædes aktie falder efter regnskabsskuffelse

Amerikanske Victoria’s Secret forventer i tredje kvartal et procentfald i salget på ”lavt- til midt encifret” niveau sammenlignet med salget i samme periode i fjor.
Amerikanske Victoria's Secret har butikker over store dele af verden. | Foto: Emma Sejersen
Amerikanske Victoria's Secret har butikker over store dele af verden. | Foto: Emma Sejersen
AF MARKETWIRE

Den amerikanske producent af lingeri Victoria’s Secret, der også driver en butikskæde med egne varer, skuffer med regnskabet for andet kvartal og ikke mindst med prognosen for tredje kvartal.

Det straffer investorerne med et kursfald i formarkedet på 6,9 pct. I forvejen er aktien i 2023 faldet 50 pct. til onsdagens lukkekurs på 17,94 dollar.

Victoria’s Secret venter i tredje kvartal et procentfald i salget på et ”lavt- til midt encifret” niveau sammenlignet med sidste års salg i tredje kvartal på 1318 mio. dollar. Desuden ses et justeret driftsunderskud i kvartalet på 45-75 mio. dollar.

Det fremgår af selskabets regnskab for andet kvartal, hvor omsætningen dykkede 6,2 pct. til 1,43 mia. dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News til sammenligning havde estimeret 1,44 mia. dollar.

Det justerede driftsresultat på 48,7 mio. dollar ramte også under analytikerkonsensus på 50,8 mio. dollar.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også