Magasin vil åbne fysiske butikker i udlandet

I 2019 åbnede Magasin en webshop i Sverige, og nu tager stormagasinet næste skridt og åbner fysiske butikker i nabolandet, skriver Finans.
Magasin har i dag syv stormagasiner i Danmark. | Foto: Magasin/pr
Magasin har i dag syv stormagasiner i Danmark. | Foto: Magasin/pr

Magasin, der i dag driver flere stormagasiner i Danmark, skal fremover også have fysiske butikker i udlandet, skriver Finans.

Magasin har allerede onlinehandel i Sverige, og som et led i selskabets omnichannel-strategi tilfører stormagasinet nu fysiske butikker udenfor de danske grænser. 

”Magasin står stærkt hos en del forbrugere i Skandinavien, som kender os fra besøg i København. Vi har forsøgt med nogle midlertidige pop-up-butikker i Sverige, og derfor har vi nu ambitioner om at etablere fysiske forretninger på nye markeder,” siger Peter Østerhaab, direktør for e-commerce i Magasin du Nord.

Magasin har ikke planer om at åbne store stormagasiner, som det vi kender fra Kgs. Nytorv i København, i udlandet, tilføjer direktøren, som forklarer, at de udenlandske forretninger vil være mindre butikker.

Den svenske webshop blev lanceret i 2019, og siden da har Magasin femdoblet omsætningen i nabolandet. 

I sidste uge annoncerede stormagasinet, at man er flyttet ind i et nyt, stort lager i Hedehusene ved Roskilde for at sikre sig kapacitet til den fremtidige vækst på onlinemarkedet. 

”Det handler for os om at turde tage bestik af de langsigtede tendenser. Eftersom vi ser ind i en fremtid med et fortsat stigende onlinesalg, er der aldeles god ræson i at opruste på den front, så vi kan fortsætte med at være i førerfeltet i konkurrencen på dette parameter,” sagde Peter Østerhaab.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også