Pandora anklager Kasi-Jesper for afpresning

Forretningsmanden mener, at Pandora har snydt ham for et trecifret millionbeløb, og han har derfor truet med at politianmelde en række personer.
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup
Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup
AF MARKETWIRE

Pandora anklager Jesper ”Kasi” Nielsen for offentlig afpresning, efter at han har fremsat nye krav til smykkeproducenten.

Forretningsmanden mener, at Pandora har snydt ham for et trecifret millionbeløb, og han har derfor truet med at politianmelde en række personer.

Det er decideret afpresning, fortæller Pandora til Finans.

”Vi kan kun tolke dette som et forsøg på offentlig afpresning. Hvis Jesper Nielsen virkelig mener, Pandora har overtrådt loven, burde han jo anmelde det til politiet frem for at true med det i pressen,” skriver Pandoras pressechef, Johan Melchior, i et skriftlig svar til mediet.

Jesper Nielsen oplyste sidste uge til avisen, at han har fundet nye beviser for, at Pandora har snydt ham for et trecifret millionbeløb tilbage i 2015. Indregnes blandt andet renter, skulle forretningsmanden efter eget udsagn have over 2 mia. kr. til gode.

Striden omhandler Jesper Nielsens salg af sin andel i Pandora CWE, som han ejede sammen med smykkeproducenten frem til 2010. Andelen blev solgt gennem en såkaldt earn-out-aftale.

Som led i aftalen fik Jesper Nielsen 400 mio. kr. med det samme med henblik på at få udbetalt 49 pct. af driftsoverskuddet i årene frem og til med 2014.

Da aftalen blev gjort op i 2015, konkluderede Pandora, at der som følge af skuffende udvikling i perioden ikke var penge at betale til Jesper Nielsen. Det er den afgørelse, som Jesper Nielsen bestrider, skriver Finans.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også