Pandora bliver atter afkrævet kæmpeerstatning af Kasi-Jesper i gammel sag

Ifølge erhvervsmanden har Pandora i en årrække forsøgt at skjule den reelle indtjening i et datterselskab.
AF MARKETWIRE

Jesper ”Kasi” Nielsen mener at have fundet nye beviser i en gammel sag mod Pandora og kræver endnu et kæmpebeløb af smykkekoncernen, skriver Finans.

Ifølge Jesper Nielsen har Pandora i en årrække bevidst forsøgt at skjule den reelle indtjening i et datterselskab, der afgjorde hvor mange penge, Jesper Nielsen skulle have med sig, da han forlod smykkeselskabet i 2015.

Han har hidtil fået 400 mio. kr., men mener, at Pandora stadig skylder formentlig over 2 mia. kr.

”Vi har fundet beviser på, at de bevidst har givet os helt forkerte tal for udviklingen i det selskab, jeg solgte til dem i 2010. Vi har regnet os frem til, at de har snydt mig for 780 mio. kr. plus renter. Samlet mener jeg, de skylder mig over 2 mia. kr.,” siger Jesper Nielsen til Finans.

Jesper Nielsen har præsenteret Pandoras ledelse for oplysningerne og bedt om at der indledes dialog og findes en løsning. Alternativt vil han genåbne en voldgift, der tidligere har afgivet kendelse i sagen.

Hos Pandora er man ikke umiddelbart indstillet på dialog og henviser til den tidligere voldgiftskendelse.

”Sagen blev grundigt undersøgt af voldgiftsretten og KPMG som uafhængig revisor. Hver en sten blev vendt – også Jesper Nielsens gentagne påstand, om at vores indtjening var højere end rapporteret. Konklusionen var, at earn-out beregningen var korrekt, og at Pandora ikke skylder KASI eller Jesper Nielsen noget,” hedder det i en skriftlig kommentar fra selskabet.

En eventuel erstatning vil i givet fald tilfalde konkursboet efter Kasi ApS.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også