Rains skifter ud i topledelsen – henter tidligere topchef i Ecco

Den nuværende topchef fortsætter i Rains og skal fremover stå i spidsen for selskabets satsning på det amerikanske marked.
Steen Borgholm, der er ny topchef i Rains, var indtil sommeren 2021 adm. direktør i Ecco Sko. | Foto: Gorm Branderup/Ritzau Scanpix
Steen Borgholm, der er ny topchef i Rains, var indtil sommeren 2021 adm. direktør i Ecco Sko. | Foto: Gorm Branderup/Ritzau Scanpix

Jan Stig Andersen, der de seneste fem år har været adm. direktør i Rains, skifter rolle i modeselskabet, hvor han fremover får ansvaret for vækstmarkedet USA, skriver Finans.

Herhjemme overtager Steen Borgholm, der tidligere var adm. direktør i Ecco Sko, posten som topchef, og rokaden glæder Daniel Brix Hesselager, som er hovedaktionær og chef for forretningsudvikling i Rains. 

”Jeg er meget glad for den rokering i ledelsen, som vi nu laver og styrker os yderligere. Jan Stig Andersen er den helt rette mand til at bygge USA op, mens Steen Borgholm kommer til her. Med sine kompetencer og erfaringer skal han stå i spidsen for den samlede drift og vækst,” siger han. 

Rains, der blev stiftet i Aarhus for 11 år siden, rundede ifølge Daniel Brix Hesselager en omsætning på 600 mio. kr. i 2022. 90 pct. af salget sker i udlandet, og i 2027 er det ambitionen, at omsætningen runder 1,6 mia. kr. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også