Genopstået svensk modemærke melder ud om fremtiden

Efter at være blevet reddet ud af en konkurs har Indiska kig på nye butikker imens tre gamle vil blive lukket, skriver mediet Ehandel. 
Indiska gik konkurs i oktober, men blev siden opkøbt af investeringsselskabet Färna Invest AB. | Foto: Pr/indiska
Indiska gik konkurs i oktober, men blev siden opkøbt af investeringsselskabet Färna Invest AB. | Foto: Pr/indiska

Efter at være blevet hjulpet ud af en konkurs sidste år kan Indiska nu fortælle mere om planerne i Sverige, skriver mediet Ehandel. Her venter man at beholde 40 fysiske butikker, mens tre vil blive lukket. 

Samtidig leder Indiska efter en ny placering i Malmø, og allerede i november åbnede en ny Indiska-butik i Stockholm. Det fortæller fungerende adm. direktør i virksomheden Eva Kaijser, der efter planen erstattes af Yvonne Magnusson-Norling den 9. januar.

Fremover vil Indiska også satse yderligere på at styrke e-handlen, lyder det fra brandets e-handelschef.

”Vi fortsætter med at fokusere på digital vækst, og i dag kan vi byde vores svenske, norske og finske kunder velkommen tilbage på vores webshop,” siger Hanna Johansson, der også regner med at e-handlen til resten af Indiskas europæiske marked snart vil være oppe at køre igen. 

I slutningen af oktober sidste år måtte Indiska kaste håndklædet i ringen på grund af en milliongæld, men en ny ejerkreds reddede selskabet i november og valgte at videreføre brand og butikker. 

Den nye ejer er erhvervsmanden og milliardæren Gerald Engström, som er medstifter af virksomheden Systemair og har købt Indiska via investeringsselskabet Färna Invest AB. I forbindelse med overtagelsen konstituerede Färna Invest Eva Kaijser som adm. direktør,

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også