Estée Lauder er tæt på milliard-opkøb af Tom Ford

Der nærmer sig en købsaftale mellem Estée Lauder og Torm Ford, der har haft flere mulige købere. Handlen kan løbe op i 2,8 mia. dollar, skriver Bloomberg.
Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Lucy Nicholson/Reuters/Ritzau Scanpix
af marketwire

Kosmetik- og duftimperiet Estée Lauder nærmer sig en aftale om at købe Tom Ford for omkring 2,8 mia. dollar, inklusive gæld, og har dermed slået konkurrencen fra en række andre interesserede.

Det skriver Bloomberg News.

Ifølge mediet kan en aftale være lige på trapperne og muligvis allerede mandag.

Det forlyder fra personer tæt på sagen, at Estée Lauder, der blandt andet ejer kosmetikmærkerne MAC og Bobbi Brown, startede eksklusive forhandlinger om opkøbet i denne uge.

Den franske luksusvarekoncern Kering har ellers også været i fremskredne forhandlinger om at købe modemærket, men det virker til, at amerikanske Estée Lauder er kommet først.

Privatejede Tom Ford er bedst kendt for sit herretøj, selv om selskabet også sælger dametøj og accessories såvel som luksuskosmetik og duftserier. Selskabets kosmetikdivision, Tom Ford Beauty, er allerede håndteret af Estée Lauder.

Aktien i Estée Lauder stiger 3,6 pct. til 226,65 dollar fredag.

Gucci-ejer meldes i fremskredne forhandlinger om køb af Tom Ford

Estée Lauder rygtes i opkøbsforhandlinger med Tom Ford

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også