DetailWatch

Investorer trækker sig fra dansk smykke-startup

Godt et år efter danske Dibb Design landede en investering i DR-programmet ”Løvens Hule” fra Jesper Buch og Christian Arnstedt, er de to investorer ude igen, skriver Finans.

Serieinvestor og medstifter af Just Eat, Jesper Buch, har været en del af DR1-programmet "Løvens Hule" siden 2015. | Foto: Foto: Nicolai Lorentzen

Smykkefirmaet Dibb Design mister opbakningen fra de to investorer Jesper Buch og Christian Arnstedt, der trækker sig fra ejerkredsen godt et år efter, de købte sig ind i firmaet i forbindelse med DR-programmet ”Løvens Hule”.

Det skriver Finans.

De to investorer købte 25 pct. af brandet, der skaber smykker i træ, for 50.000 kr., men afsætningen har været begrænset trods tv-eksponeringen, og derfor er parterne blevet enige om at splitte op, siger iværksætter og designer Roald Dibbern til Finans.

”Smykkebranchen er vant til guld og sølv. Det har været svært at sælge et træprodukt, og derfor er det bedst for alle at gå hver til sit,” siger Roald Dibbern, der nu vil videreføre brandet som hobbyprojekt.

Dibb Design havde i seneste regnskab et overskud på 75.000 kr. og en egenkapital på knap 500.000 kr.

Mere fra DetailWatch

Læs også

Relaterede