DetailWatch

Tonsvis af tøjbøjler fra Salling Group skal genanvendes

Et nyt anlæg på Fyn skal fremover sikre, at tonsvis af bøjler fra Føtex og Bilka bliver gjort klar til genanvendelse. Indtil nu er bøjlerne blot blevet smidt ud, når tøjet på dem var solgt.

Salling Group har indgået et samarbejde med Renofyn om genanvendelse af bøjler fra Bilka og Føtex. | Foto: Lau-Nielsen Morten/Ritzau Scanpix

Nyborg-virksomheden Renofyn er på vej til at blive ekspert i at skille plastbøjler og deres tilhørende krog i jern fra hinanden. De sidste godkendelser basereret på blandt andet støjberegninger har været længe undervejs, men er netop landet på Fyn, og det 1.000 kvadratmeter store anlæg er kommet et skridt nærmere virkeliggørelse.

”Vi kan nu skrive under på kontrakten, men desværre er der i de her tider 28 ugers leveringstid, før anlægget står klar til brug. Så indtil da fortsætter vi med at presse bøjlerne sammen i baller og sende dem til videre behandling hos en samarbejdspartner i Holland,” siger Jan Hohberg, adm. direktør og ejer af Renofyn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs