Shaping New Tomorrow henter profil med erfaring fra Nike, Reebok og Hummel

Det danske herretøjsmærke har hyret skrædder Martin Davis-Skjøth med erfaring fra flere internationale sportsbrands, skriver Branchebladet Tøj.
Shaping New Tomorrow ekspanderer for øjeblikket både i Tyskland og Skandinavien. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA
Shaping New Tomorrow ekspanderer for øjeblikket både i Tyskland og Skandinavien. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Shaping New Tomorrow har fået en international profil på lønningslisten i form af Martin Davis-Skjøth, der er uddannet klassisk herretøjsskrædder i London, skriver Branchebladet Tøj.

Med mere end 25 års erfaring fra globale sportsbrands som Nike, Reebok, Under Armour og Hummel er Martin Davis-Skjøth et ”scoop” for den nordjyske modevirksomhed, der med sit herretøj forsøger at forene kontorlandskabets stil med grønsværens komfort, siger medstifter og udviklingsdirektør i Shaping New Tomorrow, Christoffer Bak.

Martin Davis-Skjøth vil ifølge Christoffer Bak bibringe unik erfaring til modemærket.

”Han kommer med sportsvinklen på materialer i forhold til performance og tilskæring, materialevalg og design, men er også klassisk. Når vi taler innovation og mulighederne, der bl.a. er i nye hybridmateriale, har han mere erfaring end nogen anden i virksomheden,” siger Christoffer Bak.

Martin Davis-Skjøth fortæller selv Branchebladet, at modebranchen står over for et gennembrud for nye, bionedbrydelige materialer – ”en megatrend”, han som en del af Shaping New Tomorrow vil arbejde meget mere med.

Shaping New Tomorrow lægger an til skandinavisk offensiv med ny base

Shaping New Tomorrow rykker til større butik i København

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også