Dansk tøjmærke åbner butik i eksklusivt stormagasin i Paris

Det danske unisex-brand Minimum slog tidligere på måneden dørene op for en ny butik i stormagasinet Galeries Lafayette i Paris.
Foto: Charles Platiau
Foto: Charles Platiau

Det danske tøjmærke Minimum åbnede 2. marts en shop-in-shop i det historiske stormagasin Galeries Lafayette, skriver Retailnews.

Her skal blandt andet sælges Minimums damekollektioner samt deres cirkulære kollektion, som er lavet af genanvendte, ældre Minimum-produkter.

”Galeries Lafayette er ikke blot et fysisk touchpoint for vores lokale franske distribution, den legendariske lokation er også et vigtigt touchpoint for vores internationale publikum. Desuden markerer samarbejdet mellem Galeries Lafayette og Minimum fortsættelsen af vores internationale ekspansionsplaner, ved at give os mulighed for at skabe et dedikeret brandmiljø til Minimum,” siger Casper Bech Olesen, international salgschef hos Minimum, i en pressemeddelelse.

Galeries Lafayette har ifølge Retailnews tre lokationer i Paris og flere internationale flagskibe.

Minimum har endnu ikke fremlagt et regnskab for 2021, men selskabet kom ud af 2020 med et underskud på små 279.000 kr., hvilket var en forbedring i forhold til de to foregående år, der bød på underskud på henholdsvis 2,4 mio. kr. i 2018 og 9,1 mio. kr. i 2019.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også