Apples Iphone-leveringer til Kina stiger markant i april

Apple og selskabets kinesiske forhandler har siden starten af 2024 sænket priserne på telefonen.
Apples Iphone er blandt de største aktører på det kinesiske marked, hvor det lokale mærke Huawei er en væsentlig konkurrent. | Foto: Aly Song
Apples Iphone er blandt de største aktører på det kinesiske marked, hvor det lokale mærke Huawei er en væsentlig konkurrent. | Foto: Aly Song
AF MARKETWIRE

Apples iPhone har – med hjælp fra rabatter – fået gang i salget i Kina. Hele 52 pct. steg leveringerne fra Apple til Kina.

De seneste tal fra China Academy of Information and Communications Technology viser, at leveringer af smartphones steg kraftigt i landet, hvoraf omkring 3,5 mio. enheder kom fra udenlandske mærker, skriver Bloomberg News med henvisning til egne beregninger.

Iphone tegner sig for langt de fleste af disse enheder, og dens hurtige opsving kommer i kølvandet af et vækstopsving i marts efter stejle fald i årets første to måneder.

Apple og selskabets kinesiske forhandlere har sænket priserne siden starten af 2024, og disse aftaler strækker sig ind i udsalgssæsonen, der afsluttes med shoppingfestivalen den 18. juni i landet.

Den amerikanske teknologigigant har tidligere set tocifrede fald i salget af sin seneste generation af smartphones, da det mistede markedsandele inden for premiumsegmentet til Huawei Technologies.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også