B&O-konkurrent har solidt salgsfremgang i første kvartal

”På trods af det udfordrende miljø vinder vi på markedet og præsterer bedre end konkurrenterne,” siger Sonos-topchefen.
Sonos' aktie stiger mærkbart efter et positivt første kvartal. | Foto: Christoph Dernbach/AP/Ritzau Scanpix
Sonos' aktie stiger mærkbart efter et positivt første kvartal. | Foto: Christoph Dernbach/AP/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Aktien i Bang & Olufsens amerikanske konkurrent Sonos steg tirsdag i eftermarkedet med 11,4 pct., efter at audiokoncernen leverede et bedre end ventet regnskab for første kvartal.

Omsætningen steg i perioden med næsten 9 pct. til 613 mio. dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med 587 mio. dollar.

Samtidig var der også fremgang på bundlinjen, hvor det justerede overskud per aktie gik op fra 79 cent til 84 cent, og igen var det mere end konsensus på Wall Street på 58 cent.

Det justerede nettoresultat blev på 106 mio. dollar mod et bud på Wall Street på 62 mio. dollar. Driftsresultatet, målt på justeret EBITDA, landede samtidig på 115 mio. dollar. Her var ventet 102 mio. dollar.

Der var derimod ikke den store overraskelse i prognosen, som blev fastholdt på en omsætning i hele regnskabsåret på 1,6-1,7 mia. dollar, og midtpunktet af det flugtede helt præcis med konsensus på 1,65 mia. dollar.

”På trods af det udfordrende miljø vinder vi på markedet og præsterer bedre end konkurrenterne,” udtaler topchef Patrick Spence i regnskabet.

Han lover samtidig spændende nyt lige rundt om hjørnet.

”Vi er kun måneder væk fra at offentliggøre vores meget ventede nye produkt i en milliardstor kategori, hvilket vil være det første store milepæl i vores flerårige produktcyklus.”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også