DetailWatch

HP køber Plantronics for at få mere til hjemmearbejdspladsen

Hjemmearbejde er i stigende grad blevet udbredt på arbejdspladser i hele verden efter coronapandemien. Det vil den amerikanske it-gigant HP fokusere på med milliardopkøb.

Foto: Josh Edelson/AFP / AFP

HP har købt den amerikanske producent af headsets Plantronics for 3,3 mia. dollar for at kunne udvide tilbuddene til hjemmearbejdspladsen.

Transaktionen giver aktionærerne i Plantronics - også kaldet Poly - 40 dollar per aktie, hvilket er en præmie på 53 pct. i forhold til lukkekursen fredag på 26,20 dollar.

Det oplyser de to selskaber ifølge Bloomberg News.

HP sigter mod at få et stigende salg for udstyr, der kan få en hjemmearbejdsplads til at fungere, i takt med at arbejdspladser verden over har fået folk til at arbejde fra privaten på grund af coronapandemien.

Poly stiger 50,7 pct. til 39,47 dollar i formarkedet. HP indikeres til et fald på 1,4 pct. til 39,30 dollar, når handlen på det amerikanske aktiemarked starter senere mandag.

Mere fra DetailWatch

Russisk firma er klar med Lego-erstatning

Den russiske virksomhed Inventive Retail Group, der stod for driften af Legos butikker i Rusland, før Lego trak sig ud, fortsætter med at sælge Lego-produkter i nyt navn.

"Google Analytics er kun toppen af isbjerget"

Vejen er lang før danske webshops kan sænke skuldrene, efter Datatilsynet har dømt brugen af Google Analytics ude - også selvom der ifølge amerikansk medie er et dekret på vej, der skal sikre en løsning, mener chef i bureauet Impact Extend.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs