HP køber Plantronics for at få mere til hjemmearbejdspladsen

Hjemmearbejde er i stigende grad blevet udbredt på arbejdspladser i hele verden efter coronapandemien. Det vil den amerikanske it-gigant HP fokusere på med milliardopkøb.
Foto: Josh Edelson/AFP / AFP
Foto: Josh Edelson/AFP / AFP
AF MARKETWIRE

HP har købt den amerikanske producent af headsets Plantronics for 3,3 mia. dollar for at kunne udvide tilbuddene til hjemmearbejdspladsen.

Transaktionen giver aktionærerne i Plantronics - også kaldet Poly - 40 dollar per aktie, hvilket er en præmie på 53 pct. i forhold til lukkekursen fredag på 26,20 dollar.

Det oplyser de to selskaber ifølge Bloomberg News.

HP sigter mod at få et stigende salg for udstyr, der kan få en hjemmearbejdsplads til at fungere, i takt med at arbejdspladser verden over har fået folk til at arbejde fra privaten på grund af coronapandemien.

Poly stiger 50,7 pct. til 39,47 dollar i formarkedet. HP indikeres til et fald på 1,4 pct. til 39,30 dollar, når handlen på det amerikanske aktiemarked starter senere mandag.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også