Ebay-aktie sendes op efter regnskab inden for skiven og aktietilbagekøb

Omsætningen endte i fjerde kvartal på 2,56 mia. dollar, mens der var ventet 2,51 mia. dollar.
I det igangværende første kvartal forudser Ebay, at omsætningen vil ramme 2,5-2,54 mia. dollar. | Foto: FABRIZIO BENSCH/REUTERS / X90145
I det igangværende første kvartal forudser Ebay, at omsætningen vil ramme 2,5-2,54 mia. dollar. | Foto: FABRIZIO BENSCH/REUTERS / X90145
AF MARKETWIRE

Den digitale handelsplatform Ebay ramte inden for skiven, når det gælder salget i det seneste kvartal, og det samme gælder forudsigelserne for det kommende.

Det stod klart tirsdag, hvor selskabet leverede et regnskab, der i grove træk flugtede med analytikernes forventninger, og på flere parametre også lå over. Samtidig er der udsigt til et udvidet aktietilbagekøbsprogram på 2 mia. dollar, skriver Bloomberg News.

Det blev taget godt imod af investorerne, der kvitterede ved at sende aktien op med 3,0 pct. i det amerikanske eftermarked.

Omsætningen endte i fjerde kvartal på 2,56 mia. dollar, mens der var ventet 2,51 mia. dollar, viser estimater fra Bloomberg.

Samtidig landede den justerede indtjening per aktie på 1,07 dollar, hvor forventninger var 1,03 dollar per aktie. I begge tilfælde var der også tale om en lille stigning fra året før.

Ser man på det igangværende første kvartal, forudser Ebay, at omsætningen vil ramme 2,5-2,54 mia. dollar, hvor analytikerne havde sat næsen op efter den høje ende af intervallet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også