L'easy-ejers overskud falder

Koncernen, der blandt andet indeholder elektronik- og hvidevarevirksomheden L’easy, har tjent et trecifret millionbeløb i 2022. 
Foto: Mand Hansen
Foto: Mand Hansen

Den fynske rigmand Niels Thorborgs erhvervsimperium, 3C Group, har igen leveret et trecifret millionoverskud - men det er ikke så prangende som det har været. Det skriver Finans.

I 2022 tjente 3C Groups 181,4 mio. kr. efter skat, og det er det laveste overskud de seneste fem år. I perioden har selskabet samlet tjent 1,7 mia. kr. efter skat.

”Koncernens resultat anses for mindre tilfredsstillende. 2022 var præget af store udfordringer på grund af den geopolitiske situation, eftervirkninger fra Covid-19 samt stigende energipriser og inflation,” står der i ledelsesberetningen.

Niels Thorborg trak sig for nylig som adm. direktør i 3C Group, der er moderselskabet i koncernen, som rummer en lang række selskaber, heriblandt elektronik- og hvidevarevirksomheden L’easy samt Odense Sport & Event, der er selskabet bag fodboldklubben OB. 

Han overlod rollen som topchef til Jakob Munk Nielsen, der inden da var investeringsdirektør i 3C Group.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også