Meny sætter navne på de første byer for take away-satsning

Supermarkedskæden vil fra starten af næste år lancere ny satsning inden for take-away i Meny-butik i Bagsværd og Herning, skriver Retailnews.
Meny vil prøve "smart kitchen"-koncept af i sine butikker. | Foto: Mikal Schlosser
Meny vil prøve "smart kitchen"-koncept af i sine butikker. | Foto: Mikal Schlosser

Fra begyndelsen af 2023 kommer Meny-butikkerne i Bagsværd og Herning til at være de første butikker i kæden med såkaldte smart kitchens, som er Menys nye satsning inden for take-away, skriver mediet Retailnews, der henviser til et Linkedin-opslag fra Dagrofa.

Satsningen, som blev offentliggjort i juni, sker i samarbejde med take-away selskabet Noahs Global, der skal levere færdiglavede måltider i de to butikker, mens man også kan bestille maden til levering til døren, og ifølge Dagrofa kan det gøres på maksimalt et kvarter.

Mens Bagsværd og Herning bliver de første byer med Menys take-away satsning, er det planen at udvide med yderligere ti butikker i de kommende år.

”De seneste 10 år er mange af danskernes måltider vandret fra dagligvarehandlen over til take-away. Vi skal være stærkere på nemme løsninger til forbrugerne og her under også med take-away mad,” sagde kædedirektør i Meny, Richo Boss, i forbindelse med lanceringen i juni til Finans.

Meny er en del af Dagrofa-koncernen og har 112 butikker i hele landet.

Menys online vinsalg går i luften

Meny indgår samarbejde med take away-selskab

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også