DetailWatch

Kinesisk webshop overrasker med større omsætning og indtjening end ventet

Den børsnoterede webshop JD.com har nået en større omsætning og indtjening i første kvartal, end der var forventet, skriver Bloomberg News.

JD.com har hovedkvarter i Beijing i Kina. | Foto: TINGSHU WANG/REUTERS / X06979

Det kinesiske e-handelsselskab JD.com, der er noteret på børsen i New York samt i Hongkong, har i første kvartal leveret en bedre end ventet omsætning og indtjening.

Det skriver Bloomberg News, der pointerer, at Kinas næststørste onlineforhandler fik et salg på 239,66 mia. yuan i første kvartal, mens analytikerne ventede 236,7 mia. yuan.

Den justerede driftsindtjening målt på EBITDA er landet på 6,07 mia. yuan, mens analytikerne kun ventede 3,65 mia. yuan.

Den justerede indtjening per ADR-aktie blev på 2,53 yuan mod ventet 1,47 yuan.

Aktien indikeres 7,5 pct. højere i 55,37 dollar i det amerikanske formarked.

JD.com er i formarkedet også hjulpet af håb om, at et møde mellem de kinesiske myndigheder og store teknologiselskaber tirsdag vil føre til en mindre stram regulering af sektoren, der har været udsat for store indgreb.

Svensk onlinesupermarked henter trecifret millionbeløb

Kapitalfond var i budkrig om webshop: ”Der er høj konkurrence i markedet”

Mere fra DetailWatch

Ikea-topchef i Danmark stopper

Johan Laurell, der har været adm. direktør i Ikea Danmark i de seneste knap fem år, stopper for at blive ny adm. direktør for Ikea i Frankrig. En ny kandidat er fundet, oplyser kommunikationschef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

DetailWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs