Kalu åbner første butik: Vil lære danskerne at spise mere vildt

Mandag får Torvehallerne ny butik, når Kalu flytter ind med mål om ny afsætningskanal til det, gourtmetimportøren ikke længere sælger i Irma. Temaet er vildt og fransk fjerkræ, og ambitionerne store.
Adm. direktør Thomas Høy vil med Kalus nye butik i Torvehallerne blandt andet lære danskerne at bruge mere vildt i madlavningen. | Foto: Simone Scheuer-Hansen
Adm. direktør Thomas Høy vil med Kalus nye butik i Torvehallerne blandt andet lære danskerne at bruge mere vildt i madlavningen. | Foto: Simone Scheuer-Hansen

Titlen som Kongelig Hofleverandør var en milepæl for københavnske Kalu, og mandag i næste uge kommer til at stå som endnu en. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også