Walmart nedlægger hundredvis af arbejdspladser i ny strategi

Detailgiganten Walmart nedskærer og rykker flere hundrede stillinger i en ny strategi, som flytter sig væk fra eksternt fjernarbejde. 
Ny strategi, som bevæger sig væk fra eksternt fjernarbejde, skal bringe flere folk sammen og styrke Walmarts kultur. | Foto: Dado Ruvic/reuters/ritzau Scanpix
Ny strategi, som bevæger sig væk fra eksternt fjernarbejde, skal bringe flere folk sammen og styrke Walmarts kultur. | Foto: Dado Ruvic/reuters/ritzau Scanpix

Detailgiganten Walmart vil nedlægge hundredvis af arbejdspladser i virksomhedens hovedkontor og vil flytte et flertal af stillingerne i USA og Canada til andre kontorer. 

Det er et skift i strategien efter først at have godkendt virtuelt fjernarbejde under pandemien. Det skriver Reuters

”Vi beder flertallet af medarbejdere, der arbejder eksternt, og flertallet af medarbejdere på vores kontorer i Dallas, Atlanta og vores Toronto Global Tech-kontor, om at flytte,” skrev Donna Morris, Walmarts HR-direktør i et notat tirsdag i denne uge. 

Walmart er verdens største forhandler og USA største private arbejdsgiver med 2,1 mio. ansatte på globalt plan. De fleste af flytningerne vil ske til hovedkvarteret i Betonville i Arkansas, mens nogle vil flytte til kontorer i San Francisco eller Hoboken i New Jersey. 

Formålet er at bringe flere mennesker sammen oftere, men også styrke Walmarts kultur og udvikle deres medarbejderes karrierer, skrev HR-direktøren i notatet. 

Detailgiganten meldte også ud om nedskæringer og omrokeringer af ”flere hundrede” roller i sit hovedkvarter på grund af ændringer i nogle dele af forretningen. Det skrev Wall Street Journal tidligere på ugen. 

(Denne artikel er leveret af DetailWatchs søstermedie FødevareWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også