Dagrofa satser "stenhårdt på takeaway"

Dagligvare- og foodservicekoncernen Dagrofa mister måltider til takeaway-aktører. Derfor satser de endnu hårdere på takeaway og færdiglavede måltider. 
Konkurrencesituationen har ændret sig, og Dagrofa vil satse på takeaway i dagligvarehandlen for at vinde markedsandele, lyder det fra kategori-direktør Michael Christensen. | Foto: Pr/dagrofa
Konkurrencesituationen har ændret sig, og Dagrofa vil satse på takeaway i dagligvarehandlen for at vinde markedsandele, lyder det fra kategori-direktør Michael Christensen. | Foto: Pr/dagrofa

”Vi satser stenhårdt på takeaway.” 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    "Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

    Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

    For abonnenter

    Læs også