Amerikansk investeringsselskab køber britisk discountkæde

Poundstretcher består af i alt 322 butikker, som nu kommer på nye hænder, skriver The Guardian.
Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Augstein/AP/Ritzau Scanpix

Det amerikanske investeringsselskab Fortress er gået på rov i Storbritannien, hvor selskabet har købt discountkæden Poundstretcher for et ukendt beløb.

Det skriver The Guardian.

Med i handlen indgår i alt 322 butikker i Storbritannien, hvoraf 60 butikker går under navnet Bargain Buys, der er en Storbritanniens første discountkoncepter. 

Fortress, der uden held forsøgte at købe den britiske supermarkedskæde Morrisons i 2021, har store planer for Pounstretcher, der, med selskabets ord, ”er en spændende forretning med betydning for forbrugere over hele landet.”

”Vi har længe troet på Storbritannien og forbrugersektoren, hvilket fremgår af vores investeringer,” siger Ahsan Aijaz, co-head of private equity hos Fortress.

Poundstretcher konkurrerer i Storbritannien med kæder som Aldi og Lidl, der begge har klaret sig godt de seneste år, hvor forbrugere har vist en øget tilbageholdenhed. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også