Amerikanske detailforhandlere vil levere indkøb til døren endnu hurtigere

Walmart, Target og Kroger udruller en ny type medlemskab, hvor kunderne kan få leveret varer inden for samme dag. 
Store amerikanske detailforhandlere vil levere varer til kunder inden for samme dag. | Foto: Siddharth Cavale
Store amerikanske detailforhandlere vil levere varer til kunder inden for samme dag. | Foto: Siddharth Cavale

Der er rift om kunderne hos store amerikanske supermarkedskæder. 

Det har fået detailforhandlere Walmart, Kroger og Target til at gå efter den samme strategi om at levere indkøb til kundernes dør så hurtigt som muligt. 

Det skriver CNBC

I denne uge annoncerede Target en ny type medlemskab med gratis levering inden for den samme dag. Kroger og Walmart har indført lignende tiltag med hurtigere hjemmelevering end tidligere. Prisen på medlemskaberne koster lidt under 100 dollars om året, hvilket svarer til ca. 680 kr. 

De tre detailforhandlere prøver at skille sig ud fra flokken f.eks. har Target udtalt, at de kan levere varer inden for en time, og Walmart vil levere onlineindkøb fra klokken seks om morgenen, hvor de før leverede fra klokken otte. 

USA’s største supermarked Walmart stod med 23,6 pct. af markedsandelen i 2023, Kroger har andenpladsen med 10,1 pctog Target er det niende største supermarked med en markedsandel på 2,7 pct. 

Med levering inden for samme dag forsøger de tre detailforhandlere ikke kun at overgå hinanden i service, men det er også en stærk fordel i forhold til konkurrenter som Amazon og andre e-handelsaktører, fortæller en detailanalytiker til CNBC. 

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie, FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også