Ledende profil forlader Marks & Spencer til sommer

Ifølge detailkoncernen sker det som en del af en plan, der allerede blev lagt ved hendes entré som sidestillet adm. direktør i 2022.
Marks & Spencer står bag stormagasiner og kiosklignende dagligvarebutikker i Storbritannien. | Foto: Hollie Adams
Marks & Spencer står bag stormagasiner og kiosklignende dagligvarebutikker i Storbritannien. | Foto: Hollie Adams

Den ene halvdel af makkerparret, der står i spidsen for den britiske detailkoncern Marks & Spencers, vil trække sig fra posten i løbet af 2024, skriver Reuters og Sky News.

Det sker, fordi Katie Bickerstaffe, der siden 2022 har været sidestillet med Stuart Machin som adm. direktør, har valgt at forfølge en karriere som professionelt bestyrelsesmedlem. Hun vil træde tilbage efter Marks & Spencers årlige aktionærmøde i juli.

Ifølge Marks & Spencer er det en del af den oprindelige plan, der blev lagt, da ledelsesændringerne blev foretaget i 2022. Meget af Katie Bickerstaffes fokus har været på digitalisering og teknologi. I januar meddelte Marks & Spencer, at Rachel Higham vil overtage ansvaret for de områder.

I Katie Bickerstaffes tid har Marks & Spencers, der både driver tøj- og convenience-butikker i hele Storbritannien, været inde i en positiv udvikling. I januar meddelte selskabet, at julesalget havde overgået forventningerne på både tøj- og dagligvaresalg.

Ifølge de seneste tal fra dagligvareindustrien i Storbritannien vokser Marks & Spencers i øjeblikket næsthurtigst. Kun overgået af onlinesupermarkedet Ocado, der i seneste uge kom ud med et milliardunderskud på bundlinjen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også