Brancheorganisation: CO2-afgift bør også gælde udenlandske fødevarer

Problematisk, hvis dansk kød bliver dyrere end det udenlandsk, lyder det fra brancheorganisationen, der repræsenterer de danske slagterbutikker. 
Adm. direktør i Fødevaredanmark roser dog Svarer-udvalgets fokus på produktionsleddet i de anbefalede CO2-modeller. | Foto: PR/Fødevaredanmark
Adm. direktør i Fødevaredanmark roser dog Svarer-udvalgets fokus på produktionsleddet i de anbefalede CO2-modeller. | Foto: PR/Fødevaredanmark

Udenlandsk kød bør på samme vis som dansk pålægges en CO2-afgift, hvis regeringen følger en af de tre anbefalinger til en afgift, som det såkaldte Svarer-udvalgt onsdag præsenterede. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    "Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

    Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

    For abonnenter

    Læs også