Størstedelen af alkoholfrie øl sælges i detail – restaurantsalget halter

Selvom der år for år sælges flere alkoholfrie øl, bliver de fleste øl hentet fra supermarkederne og ikke på barer og restauranter. Dagrofa vil udnytte markedssituationen og være det alkoholfrie valg.
Flere og flere vælger alkoholfrie øl til, når de er supermarkedet. Dagrofa ser det som en mulighed for at sætte sig yderligere på markedet for alkoholfrie øl. | Foto: Pr / Meny
Flere og flere vælger alkoholfrie øl til, når de er supermarkedet. Dagrofa ser det som en mulighed for at sætte sig yderligere på markedet for alkoholfrie øl. | Foto: Pr / Meny

Når danske øldrikkere skal nyde en alkoholfrie øl, bliver den typisk lagt i indkøbsvognen og ikke bestilt på restauranter eller barer, hvor salget ikke helt har fulgt med kategoriens fremgang de seneste år. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    "Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

    Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

    For abonnenter

    Læs også