Foodora-ejer leverer større end ventet bruttosalg

Den tyske leveringstjeneste Delivery Hero har haft fremgang i specielt Mellemøsten og Nordafrika.
Foto: Pr / Foodora
Foto: Pr / Foodora
AF MARKETWIRE

Delivery Hero stiger 4,1 pct. til 28 euro, efter at madudbringningsselskabet har leveret en bedre end ventet udvikling i bruttosalgsværdien i tredje kvartal. 

Bruttosalgsværdien er i tredje kvartal landet på 11,69 mia. euro, hvilket er over analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 11,45 mia. euro.

Den bedre end ventede udvikling er især drevet af regionen Mellemøsten og Nordafrika, hvor bruttosalgsværdien blev på 2,72 mia. euro mod ventet 2,48 mia. euro.

Madudbringningskoncernen oppræciserer i samme ombæring prognosen for væksten i bruttosalgsværdien til den øvre ende af 5-7 pct. 

Finanshuset JPMorgan ser i kølvandet af regnskab kun mindre ændringer i konsensusestimaterne, men til gengæld ses investorstemningen ændre sig, da selskabet er på vej til at øge EBITDA-indtjeningen og de frie pengestrømme seneste i fjerde kvartal.

Yderligere bemærker finanshuset også, at ledelsen ser en stærk udvikling i bruttosalgsværdien i Saudi-Arabien, og at selskabet har sektorledende markedsandele i Tyrkiet. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også