Coop går i konkurrents fodspor: Vil nedsætte priser på plejeprodukter

Coop Danmark følger konkurrenten Salling Group og nedsætter snart priserne på dagligvarer i personlig pleje.
Foto: Blue Capital
Foto: Blue Capital
AF RITZAU

Coop Danmark vil ”i løbet af meget kort tid” nedsætte priserne på personlig pleje.

Det oplyser informationsdirektør i detailhandelsvirksomheden Jens Juul Nielsen skriftligt til Ritzau.

”Vi følger daglig priserne hos vores konkurrenter. Det gør vi også her. Og vi vil sikre, at vi har absolut konkurrencedygtige priser - også på personlig pleje,” skriver han.

Oplysningen om prisnedsættelserne kommer, efter konkurrenten Salling Group torsdag ifølge TV 2 har nedsat prisen på 300 dagligvarer i personlig pleje i Føtex og Bilka.

Ifølge TV 2 har Salling Group valgt at sænke priserne, fordi man vil ”investere i at sikre kunderne lavere normalpriser” efter en lang periode med inflation og prisstigninger på dagligvarer.

Føtex er én af de to detailkæder, hvor Salling Group har valgt at sænke priserne. TV 2 Østjylland har talt med direktør i Føtex Morten Møberg, som fortæller, at flere prisfald kan være på vej.

”De her prisfald er fuldt ud finansieret af egen lomme. Det er et strategisk valg. Vi følger markedet rigtig meget, og så snakker vi om priserne med leverandørerne,” siger han til mediet.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også