Dårligt nyt for klimavenlige fødevarer

Flere er ligeglade med klimavenligheden af fødevarer, viser ny opinionsundersøgelse, analyseinstituttet Wilke har lavet for FødevareWatch.
Færre finder det vigtigt, at deres indkøbte fødevarer har et lavt klimaaftryk, viser en ny undersøgelse. | Foto: Jens Dresling
Færre finder det vigtigt, at deres indkøbte fødevarer har et lavt klimaaftryk, viser en ny undersøgelse. | Foto: Jens Dresling

Gruppen af de forbrugere, der ikke går op i fødevares klimaaftryk, er vokset. Samtidig er gruppen af dem, der modsat finder de indkøbte fødevarers klimaaftryk vigtigt, blevet mindre.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    "Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

    Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

    For abonnenter

    Læs også