Løvbjerg-topchef stopper i Løvbjerg efter ni år: Fortsætter i Normal

De seneste ni år har Jesper Due stået i spidsen for supermarkedskæden Løvbjerg.
Foto: Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged

Jesper Due stopper som adm. direktør i dagligvarekæden Løvbjerg og fortsætter i stedet i detailkæden Normal som viceadm. direktør, skriver Børsen.

At Jesper Due går fra at være adm. direktør til i stedet at være nummer to er ikke noget, der bekymrer den nu tidligere Løvbjerg-direktør.

“Jeg vil hellere vende den rundt, for jeg kommer ind i en enormt sund og velsmurt maskine, så der er ikke noget pres på, at jeg skal ind og lave om på en hel masse fra dag et,” siger Jesper Due til Børsen.

Torben Mouritsen, der er adm. direktør i Normal, fortæller til Børsen, at Normal er vokset meget, siden den første butik for ti år siden, og at et selskab med i dag 500 butikker og næsten 9.000 medarbejdere stiller nye krav til organisationen, og her skal Jesper Due være med til at ”udleve vores strategiske ambitioner”.

Jesper Due tiltræder sin nye stilling senest 1. september.

Jesper Due har en fortid i Salling Group, men har de seneste ni år været adm. direktør for supermarkedskæden Løvbjerg, som driver 15 varehuse i Jylland og ét på Fyn.

I marts satte dagligvarekæden omsætningsrekord, da den familieejede kæde løftede toplinjen med tre pct. til 1,3 mia. kr. Samtidig faldt driftsresultatet dog for andet år i træk fra 35,7 mio. kr. til 24,7 mio. kr., som er det laveste niveau siden 2019, mens overskuddet landede på 18,7 mio. kr. mod 27,1 mio. kr. i 2021.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også