Rema 1000 udvider test af klik-og-hent

En håndfuld Rema 1000-butikker har siden sensommeren afprøvet et såkaldt ”køb-og-hent”-koncept, der nu udvides til i alt ni butikker, skriver Dagligvarehandlen. 
Lidt flere af Rema 1000's kunder kan nu teste kædens klik-og-hent-koncept. | Foto: Rema 1000/pr
Lidt flere af Rema 1000's kunder kan nu teste kædens klik-og-hent-koncept. | Foto: Rema 1000/pr

Siden sensommeren har det været muligt for kunderne i en håndfuld af Rema 1000’s butikker at bestille deres varer over nettet, og hente dem tidligst tre timer senere på butikkens parkeringsplads for 25 kr. 

Nu udvider dagligvarekæden sin klik-og-hent-test til i alt ni butikker, herunder i Valby, Farum, Roskilde, Vejle, Horsens og Viborg, skriver mediet Dagligvarehandlen

I Bygholm ved Horsens har konceptet ”fået en rigtig fornuftig start,” fortæller købmand Flemming Madsen Horsens Folkeblad.

”Det er nemt at svinge ind hos os med den beliggenhed, vi har, på vej ind og ud af Horsens,” lyder det fra købmanden, der afslører, at butikken indtil videre har fået to-seks bestillinger om dagen. 

Også Salling Group har indført et klik-og-hent-koncept i Bilka og dele af Føtex-kæden, imens Coop tilbyder det samme gennem Kvickly. Rema 1000 har også i seks år været en del af tjenesten Vigo, der tilbyder private kunder at handle og levere varer for andre kunder. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

"Det sker i den største respekt for brandet og ikke mindst for Jacob (Kampp-Berliner, t.h., red.),” siger Silas Oda Adler (t.v.). | Foto: Screenshot - Soullands hjemmeside

Stifter af dansk modebrand udtræder efter 22 år

For abonnenter

Læs også